top of page

Maggie

 

 

Stambogsnavn: Aymilu's Cocktail Happyhour Margarita

Kaldenavn: Maggie

Født: 19/11 – 2020

Stambogsnummer: DK22839/2020

Vægt: 6,2 kg

Højde: 26 cm

Farve: Hvid

 

Hvid havaneser / bichon havanais foran gul blomstermark

 

Maggie er indbegrebet af sød. Intet mindre! Hun er bare den kærligste, lille hund – meget hengiven og omsorgsfuld. Derudover er hun super social. En lille hvirvelvind af glæde, der springer alle og enhver i møde med glade hop og en masse kys. Altid glad og klar til leg. Både med andre hunde samt med mennesker i alle aldre.

Maggie er meget opmærksom på sine omgivelser og observerer alt. Ofte sidder hun og kigger nysgerrigt ud af vinduet og sidder der lige så stille og holder øje med fuglene, bierne og bænkebidderne på jorden. Hun er samtidig den eneste af vores hunde, som ser TV. Det synes hun, er ret spændende. 


Maggiepigen vil allerhelst, at alle omkring hende er glade. Konflikter kan hun ikke lide, og hvis der er hunde som brummer af hinanden, er hun gerne den, der går imellem for at bløde stemningen lidt op… hvis ikke det er muligt, foretrækker hun at smutte. Slåskampe er ikke lige hende, og hun er uden tvivl en blid og følsom pige, som reagerer på ufred og dårlig stemning. En lille fredselsker.
 

Maggie minder utrolig meget om sin mor i samme alder og bag det hoppende, glade, fjollede ydre ser vi også en masse robusthed og dyb ro. Vi tror, at hun de næste par år vil udvikle sig som sin mor endnu mere. 


Som man nok kan læse, så er vi ret vilde med den lille, hvide pige – og vi er glade for, at Maggie så tydeligt viste os, at hun havde valgt os som familie.

Se flere billeder af Maggie i galleriet nedenfor

bottom of page